B-FİT




Zayıflamayı yapmam gerekenler listesinde öne aldığımdan beri araştırma içerisindeyim…Bulduğum birçok şeyin yararından çok zararı olduğunu düşündüğümden dolayı yapamıyorum..Fakat araştırmalarım sonucunda şunuda öğrendim en iyi spor yüzme ve yürümeymiş en iyi en hızlı çözümü alabilirmişiz JJ

Araştırmalarım arasında B-Fit diye bayanlara özel bir program buldum sizde sayfasına girdiğinizde birçok detayı okuyarak öğrenebilirsiniz ama ben yinede yazmak istedim..
Bence güzel bir program yeni kişiler yeni tanışmalar…yeni bir hayat… gibi bir şey….

           
B-FİT

B-Fit derki biz kimiz ve ne yapmaya çalışıyoruz?

B-fit oluşumuna 2006 senesinde ortaklardan birinin Amerikada yaşarken benzer bir sisteme katılması ve günde yarım saatini ayırarak 2 beden incelmesiyle başlamış.Bu konu ile ilgili 2 sene araştırma yapan ve eğitimlere katılan ilk ortak,başarısı bilimsel esaslara dayanan sadece Amerikada 13 milyon kişinin katıldığı bu sistemin Türkiye ve Türk kadınları için daha farklı uygulanması gerektiğini düşünmüş.Bu bir üye ve spor salonu ilişkisinden öte olmalıydı die düşünürken o an B-Fit oluşumu hızlandı ve her biri kendi konusunda çok deneyimli ve profesyonel 6 kadın bir araya gelerek bu sistemi Türk kadınlarının seveceği ve katılacağı bir format haline getirmişler..

Pekiii…kim bu kadınlar ve neden birlikteler…?? Bu kadınların en önemli özelliği hayatı ciddiye almayı ama eğlenceli yanlarını her koşulda ortaya çıkarmayı ilke edinmiş ve hayatları boyu çok çalışmış insanlar olması…
Bu bayanlarda biri hem işletmeci hem psikolog ve öğretim görevlisi,bir tanesi eğimen ve reklamcı,bir tanesi hem tiyatrocu hem işletmeci ,bir diğeri eğitmen,bir diğeri masöz ve estetiysen ve bir tanesi de psikolog ve öğretim görevlisi..
Misyonları da ;
  1. Her yaş grubunda ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırmak..
  2. Kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınlara istihdam yaratmak yoluyla kadının ekonomik hayattaki gücünü arttırmak..
  3. Kadınların kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet etmek..


Neden B-Fit?? Ucuz,günde sadece 30 dakikanızı vererek,kısa sürede etkisini göreceğiniz ve gerçekçi olmayan beklentilere yer vermeyen bir sistemle “sağlıklı olan güzeldir” i ilke edindiğimiz için…Ve en önemlisi:Siz istediğiniz için..!!
Neden grup çalışması?? Araştırmalarda insanların bir grup içinde çalışmasının daha motive edici ve eğlenceli olduğu görüşü destek bulmuştur.Ayrıca aletler her seviyedeki Fitness çalışmalarına hitap ettiğinden grup olarak toplu çalışmalar için çok uygundur.
Neden sadece “30 dakika” ??
Tüm dünyada uygulanan bu sistemle vücudun her noktasının verimli çalışma ile 30 dakikada ihtiyacı olan günlük sporu sağlayabileceği kanıtlanmıştır.Bu 30 dakika ile vücudun tüm kasları aerobik ihtiyacınızı karşılayarak çalışır,sağlıklı bir yaşam için gereken böyle bir egzersizdir.Ayrıca 30 dakikalık egzersiz programları arasında istasyon çalışmaları en çok kalori yakandır.Hızlı sonuç verir ve herkesin kendine ayıracak bir 30 dakikası mutlaka vardır!

Neden şuan sadece bayanlar??
15’den 75’e,yaşlıdan gence her yaş grubundan kadının kullanabileceği kadar kolay,güvenli ve vücuda uyumlu olduğu için.Hidrolik fitness sistemi 30 dakikalık istasyon hareketleriyle kadın fizyolojisine en uygun spor,fitness sistemlerinden biri.Ayrıca tüm b-fit’ler birer sosyal kulüp olarak kadınların bir arada bulunduğu hayatı paylaştıkları merkezlerdir.










B-Fit aynı zamanda birçok anlaşmalı kurumla sizlere çok avantajlı fiyat seçenekleri sunuyor..

Anlaşmalı Kurum
Kimler faydalanıyor?
Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi
Çalışanları, Eş ve Çocukları
Pratik Depo
b-card lılar için %15 indirim
AllenCarr
AllenCarr ile sigarayı bırakanlar ve çalışanlar
Allianz
Allianz müşterileri ve çalışanları 
Bakkart (Bakırköy Kart)
Bakırköy'de oturup Bakkart sahibi olanlar
Bilmed (Bilkent Üniversitesi Mezunlar Derneği)
Bilmed üye kartını,Bilkent mezun kartını veya Bilmed kredi kartını ibraz eden mezunlar
BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş.
BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş çalışanları.
Eureko Sigorta 
Eureko Sigorta  çalışanları
Finansbank
Finansbank çalışanları 
Garanti Emeklilik
Garanti Emeklilik çalışanları
İzmir Behçet Uz Hastanesi
İzmir Behçet Uz Hastanesi personeli
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü personeli
İstanbul Barosu
İstanbul Barosu
Jinemed
Jinemed çalışanları ve yönlendirilen hastalar
Kipa
Tesco/Kipa çalışanları
Kuveyt Türk
Kuveyt Türk Sale Plus, diğer kredi kartları ve debit(banka) kartları müşterileri, Kuveyt Türk çalışanları
Turkcell ve grup şirketleri
Turkcell, Inteltek, Global Bilgi, Süperonline, Globaltower, Turkcell Teknoloji, KKTCcell, TİM sahipleri ve Global'e bağlı çalışanlar
Yapı Kredi Emeklilik
Yapı Kredi Emeklilik Akıllı Adım Bireysel Emeklilik Planı katılımcıları
Ziraat Bankası ve İştirakleri
Ziraat Bankası ve İştirakleri Çalışan Eş ve Çocukları
Türk Telekom Vakfı
Türk Telekom Vakfı Üyeleri ve Aile Bireyleri
Halk Bankası
Halk Bankası Çalışan Eş ve Çocukları
Kamil Koç
Kamil Koç Çalışanları, Eş ve Çocukları
Kamil Koç (YolKart)
Kamil Koç Yol Kart Sahipleri



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kayısı Şarabıı

BEBEK ARABASI